Απολύμανση Πολυκατοικίας

Απολύμανση διαμερίσματος από 18€

Aναλαμβάνουμε την απολύμανση του διαμερίσματός σας με τα πλέον κατάλληλα από τον ΕΟΦ προϊόντα, τα  οποία έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας (ISO 9001,14001, 18001 ,HACCP). Η απολύμανση γίνεται με νέας τεχνολογίας GEL, το οποίο δρα αποτελεσματικά μέσα σε λίγες ώρες. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την απολύμανση με ψεκασμό η οποία είναι η καλύτερη άμεση λύση για την μεγάλη κατσαρίδα,κουνούπια κ μύγες,και χρήση gel για την ψιλή κατσαρίδα, που είναι άοσμο και ακίνδυνο.

Συνδυάστε πολυκατοικία και διαμερίσματα και βγείτε κερδισμένοι

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107643171, 2107643173 και στο 6972262122, ώστε να σας δώσουμε μία μοναδική προσφορά.

Απολύμανση - Μικροβιοκτονία

Απολύμανση - Μικροβιοκτονία πολυκατοικίας από 45 €

Αναλαμβάνουμε την αποτελεσματική απολύμανση πολυκατοικίας με κόστος από 39 ευρώ και αποτελέσματα μέσα σε λίγες ώρες. Η απολύμανση της πολυκατικίας, γίνεται με τα πλέον κατάλληλα από τον ΕΟΦ προϊόντα, τα οποία έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας (ISO 9001,14001,18001, HACCP). Η εξολόθρευση γίνεται με νέας τεχνολογίας GEL, το οποίο δρα αποτελεσματικά μέσα σε λίγες ώρες. . Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την απολύμανση με ψεκασμό η οποία είναι η καλύτερη άμεση λύση για την μεγάλη κατσαρίδα,κουνούπια κ μύγες,και χρήση gel για την ψιλή κατσαρίδα, που είναι άοσμο και ακίνδυνο.

Η πολυετής μας πείρα στις απολυμάνσεις εγγυάται για το καλύτερο αποτέλεσμα. Προσφέρουμε υπηρεσίες εντομοκτονίας, μυοκτονίας και μικροβιοκτονίας με ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Οι απολυμάνσεις γίνονται από έμπειρο προσωπικό και με το πέρας των εργασιών παραδίδεται πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από χημικό ή γεωπόνο. Τα φάρμακα εντομοκτονίας είναι άοσμα, άχρωμα, μη τοξικά και ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα,με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφάλειας ISO 9001,14001, 18001,HACCP. Ιδιαίτερα για την καταπολέμηση της κατσαρίδας εφαρμόζουμε τους εξής τρόπους:

Τρόποι καταπολέμησης

GEL

Το GEL είναι ελκυστικό δόλωμα και ελέγχει γρήγορα μια κατάσταση.Παρεμβαίνουμε με δοσομέτρηση στα σημεία που είναι αδύνατος ο ψεκασμός (πρίζες, καλώδια, ηλεκτρικές συσκευές, ντουλάπια κ.α.) στα σημεία που έχουν εστίες οι κατσαρίδες, στα σημεία που διέρχονται και στα σημεία αναζήτησης της τροφής τους. Το GEL είναι σκεύασμα άοσμο και μη τοξικό. Εμποδίζει την επόμενη προσβολή για περισσότερο χρονικό διάστημα από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

ΨΕΚΑΣΜΟΣ

Με τον ψεκασμό ανάλογα την περίπτωση του χώρου γίνεται διοχέτευση εντομοκτόνων στις επιφάνειες όπου οι κατσαρίδες περπατούν, επικάθονται ή έχουν τη φωλιά τους. Επίσης δημιουργείται εξωτερικά μια ζώνη ασφαλείας ψεκάζοντας τις εξωτερικές επιφάνειες.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Η μικροβιοκτονία είναι μια κατάλληλα σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή ώστε να καταπολεμήσουμε ιούς και βακτήρια που αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Με την Μικροβιοκτονία επιτυγχάνουμε την δραστική μείωση των παθογόνων μικροοργανισμών,οι οποία μολύνοντας επιφανειες απειλούν την υγειά του ανθρώπου.

Σαν απολυμαντικά μέσα χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα σκευάσματα από τον Ε.Ο.Φ ,μη τοξικά,με μεγάλη υπολειμματική δράση,τα οποία με καθολικούς ψεκασμούς προσφέρουν αποκλειστικά απολυμαντική και αντισηπτική προστασία.

Αντιμετωπίζουμε δραστικά τα τρωκτικά με τοποθέτηση υγειονομικών σταθμών με ετοιμόχρηστα δολώματα υψηλού ελκυστικού παράγοντα.

ΝΕΟ GEL ΜΥΡΜΗΓΚΙΩΝ-ΠΑΓΙΔΑ ΜΥΡΜΗΚΓΙΩΝ

Το GEL είναι ελκυστικό δόλωμα και ελέγχει γρήγορα μια κατάσταση είναι σκεύασμα άοσμο και μη τοξικό. Εμποδίζει την επόμενη προσβολή για περισσότερο χρονικό διάστημα από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, και παγίδα για μυρμήγκια για την καταπολέμηση όλων των ειδών των μυρμηγκιών.