Πληρωμή Λογαριασμών ΔΕΚΟ

Πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ

Σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, προσφέρουμε τα ωφέλη της υπηρεσίας easypay PΟΙΝΤ ώστε να έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε λογαριασμούς κάθε είδους χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε την Τράπεζα ή το πρακτορείο του Οργανισμού Κοινής Ωφέλειας τον λογαριασμό του οποίου θέλετε να εξοφλήσετε.


Επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας, πληρώστε με μετρητά τον λογαριασμό της επιλογής σας και λάβετε το αποδεικτικό εξόφλησης σε μερικά δευτερόλεπτα.


Εναλλακτικά, μπορούμε να παραλάβουμε τους λογαριασμούς σας από το χώρο σας, να τους πληρώσουμε και να σας παραδώσουμε τα αποδεικτικά εξόφλησης την επόμενη ημέρα, με χρέωση 1€ για κάθε παραλαβή.


Μεταξύ των λογαριασμών που μπορούμε να εξοφλήσουμε είναι: ΔΕΚΟ, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, φυσικό αέριο ενώ συνεχώς προστίθενται και νέοι.


Ο εκάστοτε οργανισμός ενημερώνεται για την πληρωμή σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εφόσον η ημερομηνία λήξης του λογαριασμού σας είναι την ημέρα εκτέλεσης της πληρωμής, αυτή είναι εμπρόθεσμη εφόσον γίνει μέχρι τις 5.00 μμ.